aanbod

1. Voorafregeling Begrafenissen

A. Voorstel uitvaart: Wilsbeschikking
Bij deze optie verkiest de klant dat enkel zijn wilsbeschikking wordt genoteerd, alles wordt op papier vastgelegd. De klant ontvangt een dubbel van de bespreking of regeling, het beste is dat de klant een kopie van het contract bezorgt aan een vertrouwenspersoon. Deze kan dan de begrafenisondernemer Commeyne verwittigen bij het overlijden van de klant. Zo wordt alles in het werk gesteld om te wensen van de klant optimaal uit te voeren. Daarna moeten de nabestaanden dus zelf de begrafeniskosten betalen.

B. Voorstel uitvaart: Wilsbeschikking + Kosten
Zoals voorstel A, met de kosten, alles wordt tot in de puntjes besproken. Het verschil met voorstel 1 is dat de klant hier alles op voorhand betaalt en dat de nabestaanden de begrafeniskosten niet meer moeten betalen.

Wij zijn geen verzekeraar, wel professionele uitvaartverzorgers, en kunnen hierdoor een zeer goede service aanbieden die aan uw persoonlijke behoeften voldoet.2. Begrafenissen

Een overlijden komt meestal onverwacht, zelfs al voel je het aankomen, er zijn heel wat formaliteiten die moeten vervuld worden, daarom is het een hele geruststelling dat wij u behulpzaam zijn in deze administratieve rompslomp die bij een sterfgeval komt te kijken.

Wij staan tevens in voor
- aangifte van overlijden op de burgerlijke stand Roeselare of elders
- overbrenging en opbaren van de overledene
- het opstellen van de rouwbrief, rouwgedachtenissen en/of berichten in de krant
- rouwbegeleiding, kerk, kerkhof, crematorium enz...
- keuze bloemen, rouwkransen, gedenkplaten, urnen enz...
- rouwmaaltijd of koffietafels
- enz...3. Crematies

Wij staan in voor de begeleiding naar het crematorium en verzorgen daar verschillende mogelijkheden van plechtigheden. Na de crematie heeft u de keuze uit volgende asbestemmingen:
uitstrooiing op begraafplaats, begraven in urnenveld, plaatsing in columbarium, thuisbewaring, verstrooiing op zee, transport naar een ander land, …