© Commeyne 2022

Privacy

With by plenso

Roeselare Awards VZW nomineert Rouwcentrum Commeyne voor Nieuwbouw 2021

Wordt het serene uitvaartcentrum van Uitvaartzorg Commeyne, na het kantoor van Notaris Nele Soete in 2020 en de gebouwen van de firma Goddeeris in 2019, de Nieuwbouw van 2021 tijdens de 25ste editie van de Roeselare Awards die later dit jaar worden uitgereikt? Wie weet... Wij waren in elk geval blij verrast door de nominatie en voelen ons vereerd dat onze nieuwe stek in de smaak valt bij de jury. Die stelde dat ons uitvaartbedrijf dit jaar op een positieve en veerkrachtige manier in the picture kwam en zo de goede communicatie rond Roeselare en omgeving bevorderde.

Die belangstelling voor de hedendaagse architectuur en de elegante stijl van onze gebouwen doet ons uiteraard deugd, al was dat natuurlijk niet de reden waarom we investeerden in een nieuw pand. Het funerarium in de Westlaan kampte al een tijdje met vervelende parkeerproblemen en de aula werd er stilaan te klein. Nu, op de Zilverberg, met een grote eigen parking voor makkelijk 60 auto’s, met acht knusse rouwkamers en een aanpasbare aula waarin comfortabel ruim 300 mensen kunnen zitten om er ingetogen afscheid te nemen van hun geliefden, kunnen we aan onze klanten een nog betere dienstverlening aanbieden. Elke dag opnieuw staan we enthousiast klaar om mensen te helpen in moeilijke momenten. Daarom stellen we een uiterst individuele aanpak voorop. We willen écht luisteren naar de wensen van onze klanten en maken tijd voor hun unieke verhalen. Iedereen verdient immers een uitvaart die zijn/haar persoonlijkheid alle eer aandoet. Uitvaarttradities respectvol in een nieuw jasje steken, dat is ons ultieme doel. Maar dat neemt uiteraard niet weg dat wij heel trots zijn op onze nieuwe locatie, die werd ontworpen met oog voor een optimaal functioneel design en die ons een aangenaam kader biedt om iedere dag in te werken. En als wij er op die manier kunnen voor zorgen dat onze stad positief in het nieuws komt, dan is dat handig meegenomen.

Op het eindverdict van de jury omtrent onze nominatie is het in ieder geval nog even wachten. Omwille van Corona werd de uitreiking van de Awards 2021, normaal elk jaar eind januari, immers tot latere datum uitgesteld.

Meer artikels

Een kerstkaart voor iemand in rouw?

Voor wie een geliefde heeft verloren is die eerste kerst vaak bijzonder confronterend, want tal...

Een terugblik op Openbedrijvendag

't is alweer bijna een maand geleden dat ons uitvaartcentrum overspoeld werd door tal van...

Vanaf 29 oktober 2021 opnieuw een mondmasker bij uitvaarten

Vanaf 29 oktober neemt de overheid extra maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus....

Openbedrijvendag: wij doen mee !

Wilde je altijd al eens zien hoe het er in ons nieuwe uitvaartcentrum aan toe gaat?  Dan kan...

Eindelijk een plekje om je Corona-overledene te gedenken

Heel veel mensen moesten het voorbije jaar afscheid nemen van een dierbare, in bijzonder...

Het funerarium en de winkel zijn open van 15u tot 18u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info