© Commeyne 2024

Privacy

With by plenso

Over ons

Familiaal gedreven uitvaartzorg

De naam Commeyne staat in Roeselare en omgeving al jaar en dag synoniem aan uitvaartverzorging. Zaakvoerder Adelbrecht Commeyne is de vierde generatie in zijn familie die de taak van uitvaartverzorger op zich neemt en runt het familiebedrijf sinds 2011 samen met medezaakvoerder en echtgenote Tine Vanhee.

Uitvaartzorg Commeyne staat voor kwaliteit, service en efficiëntie. Je krijgt er een zeer persoonlijke begeleiding door ervaren medewerkers die ernaar streven je de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen.
 

Foto
Pijl
Foto

Uitvaartzorg Commeyne in het kort

Onze begrafenisonderneming kent een lange geschiedenis, sinds 1920. Het altijd opnieuw waarmaken van het motto “Sereen afscheid nemen” is de basis van de stevige reputatie die we opbouwden. Freddy Commeyne, die vanaf 1978 de familiezaak met hart en ziel runde, werd voor zijn inzet zelfs geëerd in het boek “100 HISTORISCHE ROESELARENAARS”.

Vandaag staat de vierde generatie van de familie Commeyne aan het roer om ervoor te zorgen dat inwoners van Roeselare en omgeving hun gestorven familieleden en vrienden een waardig laatste eerbetoon kunnen geven. Adelbrecht Commeyne en zijn echtgenote Tine Vanhee zetten daartoe al sinds 2011 Freddy’s werk voort, met diep respect voor elke overledene en een meevoelend hart voor het verdriet van de nabestaanden. De belangrijkste momenten uit de geschiedenis van onze uitvaartonderneming plaatsten we op een tijdlijn.

Bekijk de tijdlijn
Foto

Waarom kiezen voor Uitvaartzorg Commeyne?

Bij een sterfgeval in de familie komt er heel veel op je af. Je voelt je verdrietig en verloren. Toch moet je net op dat moment heel wat praktische zaken regelen. Er komt immers heel wat kijken bij een begrafenis of crematie. Uitvaartzorg Commeyne maakt er een punt van je zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Zo krijg jij de tijd om te rouwen en het verlies van je familielid te verwerken. 

Adelbrecht en Tine zijn geroutineerde uitvaartexperten met vele jaren ervaring in het begeleiden van nabestaanden doorheen het emotionele en administratieve proces dat een overlijden met zich brengt. Ze laten zich bovendien bijstaan door een bekwaam team aan uitvaartbegeleiders. Samen waken ze erover dat de wensen van de overledene en van de nabestaanden gerespecteerd en vervuld worden.

Maak kennis met Team Commeyne
Foto
Pijl
Foto
Pijl
Foto

Jij rouwt - Wij zorgen

Als enige uitvaartbedrijf in Roeselare is Uitvaartzorg Commeyne lid van de Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle erkende Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt. Uitvaartzorg Commeyne respecteert alle kwaliteitsmaatstaven en gedragscodes die de Uitvaartunie vooropstelt:
 

  • We investeren constant in de beste zorgverlening.

  • Onze ontvangstruimten en toonzalen zijn sfeervol en gemoedelijk ingericht.

  • De materialen die wij gebruiken zijn kwalitatief en duurzaam.

  • Wij respecteren alle culturen, religies en levensbeschouwingen en beschikken over neutrale, geloofsonafhankelijke afscheidsruimten, rouwkamers en technische ruimten.

  • Ons team is professioneel opgeleid en gedraagt zich ten allen tijde discreet, correct en beleefd.

  • Onze prijzen zijn transparant en volgen de barema's van de uitvaartsector. Onze klanten ontvangen een raming van de kostprijs.

  • Wij volgen de maatschappelijke veranderingen en regelgevingen inzake dienst- en zorgverlening op de voet en passen onze werkwijze aan waar nodig.

  • Onze uitvaartexperten regelen de administratieve verplichtingen rond de dood van uw dierbare en luisteren naar uw wensen en verlangens zodat u op een warme manier afscheid kan nemen van uw gestorven familielid.

Bekijk het aanbod van Uitvaartzorg Commeyne.

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 15 tot 18u, zaterdag tot 17u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info