© Commeyne 2024

Privacy

With by plenso

Team Commeyne, alles voor een sereen afscheid

Het team van Uitvaartzorg Commeyne verenigt vele jaren deskundigheid in alle facetten van het afscheid nemen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit, maar zal je graag helpen bij al je vragen. Je kan er dus vanop aan dat alle leden van ons uitvaartteam alles in het werk stellen zodat je op de meest serene manier mogelijk je betreurd familielid of vriend kan gedenken.

Adelbrecht Commeyne

Dat Adelbrecht zijn vader zou opvolgen als begrafenisondernemer, was een evidentie. De dood en het daarmee verweven afscheid gingen er met de paplepel in. Er is dan ook niets in de omgang met overledenen of hun familie dat hij nog niet heeft meegemaakt: hij brengt overledenen naar het funerarium en verzorgt ze, plant samen met nabestaanden een passende uitvaart, gaat plechtigheden in de aula voor of begeleidt kerkdiensten, rijdt met onze corbillards, onderhoudt contacten met de begraafplaatsen en zoveel meer…


 

Tine Vanhee

Tine is toevallig in de uitvaartsector terechtgekomen, maar dat doet niets af aan haar passie voor het vak. Ze studeerde grafisch ontwerp. Niemand weet dus beter wat stijlvol is. Zij waakt erover dat de rouwartikelen in de winkel eigentijds, elegant en uniek zijn en adviseert je deskundig bij je keuze. Rouwdrukwerk heeft haar al lang zijn geheimen prijsgegeven. Ook het rouwoverleg met nabestaanden of het voorgaan van uitvaartceremonies zijn verantwoordelijkheden die ze sereen ter harte neemt.


 

Davy Delem

Bezige bij Davy ontplooit vele talenten in dienst van Uitvaartzorg Commeyne: als funerair medewerker baart hij overledenen op, als ceremoniemeester begeleidt hij uitvaartplechtigheden, als cateraar verzorgt hij rouwmaaltijden, als docent geeft hij praktijklessen aan toekomstige begrafenisondernemers. “Al van mijn 16de werk ik in de uitvaartsector, uit passie en diepe interesse, om er te zijn voor mensen op het moment dat ze tegen een muur van verdriet en twijfel aanlopen.”


 

Lisa Werbrouck

Na een opleiding tot maatschappelijk assistent ging Lisa werken in haar vaders’ uitvaartbedrijf. Met groeiende interesse en vakkennis begeleidde ze er nabestaanden bij het plannen van uitvaarten, maar na 5 leerrijke jaren liet haar vader de familiezaak over. “Ik vond een nieuwe job, maar miste vooral de voldoening. In 2013 nam ik hier de draad weer op. De wens van de familie of laatste wil van de overledene sereen en correct uitvoeren, een luisterend oor zijn, een vertrouwensband opbouwen, … Het zijn exact die elementen die ervoor zorgen dat ik mijn werk zo graag doe.”

 

An-Sophie Delepaul

Vroeger, toen ze nog parttime thuisverpleegster was, werd An-Sophie soms geconfronteerd met een sterfgeval. Als je zo’n overlijden begeleidt, word je extra close met de patiënt en de familie. Die intense band stimuleerde haar om een opleiding tot funerair medewerker te volgen. “Nu kan ik ervoor zorgen dat mensen ook na hun dood hun karakter en waardigheid kunnen behouden. Nabestaanden die tegen je zeggen “Mama ligt daar zo mooi, het lijkt alsof ze slaapt”, dat is pas een beloning krijgen voor je werk!” An-Sophie startte bovendien met SemperFie, een creatief Bodycasting-project, waarmee ze ieder rimpeltje van de handen van je dierbare vastlegt in een unieke porseleinen 3D-afdruk. 

Stien Vandersyppe

- Uitvaartspreker -

Mijn liefde voor taal werd gevoed door mijn opleiding tot vertaler-tolk. De honger om met woord betekenisvol werk te kunnen doen, werd daarmee echter niet gestild. Het was het overlijden van mijn grootvader dat me de weg wees naar de uitvaartsector waar ik met mijn talent mensen kan beroeren.

Ik vind het heel fijn dat ik jullie dierbare alsnog kan leren kennen, over de grens van de dood heen. Ik luister graag naar jullie wensen, herinneringen en verhalen en giet deze in een mooi afscheidsmoment. Ik ben er immers van overtuigd dat een waardige én persoonlijke dienst een zalf is op de wonde van verdriet.

Delphine Quaegebeur

- Boekhoudster -

Delphine startte in 2021 bij Uitvaartzorg Commeyne. Oorspronkelijk was ze enkel verantwoordelijk voor het administratieve luik en de personeelsadministratie binnen het bedrijf. Intussen heeft ze, dankzij haar grote sociale betrokkenheid, haar rol binnen de firma uitgebreid. Nu begeleidt ze ook de bezoekers aan het funerarium. “Kunnen bezig zijn met cijferwerk enerzijds en heel veel sociale contacten anderzijds, dat is voor mij de gedroomde combinatie”, vindt Delphine zelf.

 

Meer artikels

Laatste huis

Massief houten mini-urnen, waarbij elke urne een unieke elegantie belichaamt en de diepste zorg...

Wabimento

Laat de bloemen in de natuur en zeg het met een koesterdoos van Wabimento. Een...

ASHES van Fréderique Vanvlasselaer - Porcelain Art Studio

Hedendaagse urnen om verlies een plaats te geven in het dagdagelijkse leven Steeds vaker...

Gftd. jewelry, gepersonaliseerde assieraden

In moeilijke momenten en in tijden van gemis, kan een kleine tastbare herinnering troost...

Troostende handen

Alle medewerkers van Uitvaartzorg Commeyne zetten zich in om families in tijden van rouw...

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 15 tot 18u, zaterdag tot 17u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info