© Commeyne 2023

Privacy

With by plenso

Team Commeyne, alles voor een sereen afscheid

Het team van Uitvaartzorg Commeyne verenigt vele jaren deskundigheid in alle facetten van het afscheid nemen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit, maar zal je graag helpen bij al je vragen. Je kan er dus vanop aan dat alle leden van ons uitvaartteam alles in het werk stellen zodat je op de meest serene manier mogelijk je betreurd familielid of vriend kan gedenken.

Adelbrecht Commeyne

Dat Adelbrecht zijn vader zou opvolgen als begrafenisondernemer, was een evidentie. De dood en het daarmee verweven afscheid gingen er met de paplepel in. Er is dan ook niets in de omgang met overledenen of hun familie dat hij nog niet heeft meegemaakt: hij brengt overledenen naar het funerarium en verzorgt ze, plant samen met nabestaanden een passende uitvaart, gaat plechtigheden in de aula voor of begeleidt kerkdiensten, rijdt met onze corbillards, reinigt grafzerken en zoveel meer…


 

Tine Vanhee

Tine is toevallig in de uitvaartsector terechtgekomen, maar dat doet niets af aan haar passie voor het vak. Ze studeerde grafisch ontwerp. Niemand weet dus beter wat stijlvol is. Zij waakt erover dat de rouwartikelen in de winkel eigentijds, elegant en uniek zijn en adviseert je deskundig bij je keuze. Rouwdrukwerk heeft haar al lang zijn geheimen prijsgegeven. Ook het rouwoverleg met nabestaanden of het voorgaan van uitvaartceremonies zijn verantwoordelijkheden die ze sereen ter harte neemt.


 

Davy Delem

Bezige bij Davy ontplooit vele talenten in dienst van Uitvaartzorg Commeyne: als funerair medewerker baart hij overledenen op, als ceremoniemeester begeleidt hij uitvaartplechtigheden, als cateraar verzorgt hij rouwmaaltijden, als docent geeft hij praktijklessen aan toekomstige begrafenisondernemers. “Al van mijn 16de werk ik in de uitvaartsector, uit passie en diepe interesse, om er te zijn voor mensen op het moment dat ze tegen een muur van verdriet en twijfel aanlopen.”


 

Lisa Werbrouck

Na een opleiding tot maatschappelijk assistent ging Lisa werken in haar vaders’ uitvaartbedrijf. Met groeiende interesse en vakkennis begeleidde ze er nabestaanden bij het plannen van uitvaarten, maar na 5 leerrijke jaren liet haar vader de familiezaak over. “Ik vond een nieuwe job, maar miste vooral de voldoening. In 2013 nam ik hier de draad weer op. De wens van de familie of laatste wil van de overledene sereen en correct uitvoeren, een luisterend oor zijn, een vertrouwensband opbouwen, … Het zijn exact die elementen die ervoor zorgen dat ik mijn werk zo graag doe.”

 

Sofie Vanclooster

Sofie startte in 2017 bij Uitvaartzorg Commeyne. Oorspronkelijk was ze enkel verantwoordelijk voor het boekhoudkundige luik en de personeelsadministratie binnen het bedrijf. Intussen heeft ze, dankzij haar grote sociale betrokkenheid, haar rol binnen de firma uitgebreid. Nu begeleidt ze ook de bezoekers aan het funerarium. “Kunnen bezig zijn met cijferwerk enerzijds en heel veel sociale contacten anderzijds, dat is voor mij de gedroomde combinatie”, vindt Sofie zelf.

 

An-Sophie Delepaul

Als parttime thuisverpleegster wordt An-Sophie soms geconfronteerd met een sterfgeval. Als je zo’n overlijden begeleidt, word je extra close met de patiënt en de familie. Die intense band stimuleerde haar om een opleiding tot funerair medewerker te volgen. “Nu kan ik ervoor zorgen dat mensen ook na hun dood hun karakter en waardigheid kunnen behouden. Nabestaanden die tegen je zeggen “Mama ligt daar zo mooi, het lijkt alsof ze slaapt”, dat is pas een beloning krijgen voor je werk!”
 

Benita Michiels

Na een carrière als marketeer koos Benita begin 2021 voor een job bij onze begrafenisonderneming. Dat deed ze na de dood van haar moeder, waarvoor zij zelf de uitvaartplechtigheid uitwerkte. Nu doet ze dat voor ons. “De uitvaart van mijn moeder was een intense ervaring. Het unieke levensverhaal van overledenen optekenen, tijd maken voor de nabestaanden en hun herinneringen ordenen tot een afscheidsplechtigheid die onvergetelijk mooi is, kan mensen helpen bij het rouwproces.”

 

Meer artikels

Troostende handen

Alle medewerkers van Uitvaartzorg Commeyne zetten zich in om families in tijden van rouw...
Over bloemen die niet verwelken en kaarsen die niet doven 44

Over bloemen die niet verwelken en kaarsen die niet doven

’t is weer die tijd van het jaar: herfstblaadjes regenen als veel te grote tranen uit een...

Mee met de nieuwste trends in uitvaartartikelen

Bij Uitvaartzorg Commeyne staan wij erop onze klanten elke dag opnieuw de beste, mooiste en...

Uitvaartzorg Commeyne nipt geen beste nieuwbouw 2021 tijdens Roeselare Awards

Al 20 jaar lang monitort het comité Roeselare Awards onder andere de meest in het oog...

Zelf een attest van erfopvolging aanvragen, hoe doe ik dat?

Na een overlijden wordt de bankrekening van de overledene geblokkeerd, tot de bank kan nagaan...

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 15 tot 18u, zaterdag tot 17u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info