© Commeyne 2024

Privacy

With by plenso

Een uitvaart online uitzenden

Het valt voor dat mensen de uitvaart van een overleden familielid of vriend niet kunnen bijwonen, omdat ze verhinderd worden door ziekte of door een verblijf in het buitenland.
Foto
Pijl
Foto

Streaming?

Daarom krijgen wij bij Uitvaartzorg Commeyne steeds vaker de vraag om de plechtigheid te streamen. Op het moment van het afscheid in één van onze aula’s, in de kerk of een andere locatie van uw keuze wordt de dienst live uitgezonden via het internet. Zo kunnen ook de mensen die er fysiek niet bij kunnen zijn, het afscheidsmoment meevolgen via de computer of casten op hun televisietoestel.

In onze eigen aula's verzorgen wij zelf de live-uitzending. Wij hebben er alle videoapparatuur discreet ingebouwd en opgesteld, zodat die nooit een storend element vormen tijdens het afscheid. Voor de streaming van uitvaartplechtigheden op externe locaties of in de kerk doen wij altijd een beroep op een extern team. Vaak moet er namelijk nog een mobiele dataverbinding met het internet opgezet worden en dat is werk voor specialisten.

Foto

Kan iedereen de livestream van de uitvaart bekijken?

De door Uitvaartzorg Commeyne gestreamde begrafenisplechtigheden zijn wereldwijd live te bekijken. Maar niet zomaar iedereen kan ze bekijken. Wij gebruiken een afgeschermd en beveiligd platform voor onze videostreaming. Wij stellen aan de naaste familie een streamingcode ter beschikking. Die login is nodig om de beelden te bekijken. De familie kan uiteraard de code doorgeven als zij dat wenst. Enkel na expliciete vraag van de familie van de overledene wordt de code door ons vrijgegeven.

Bij sommige van onze externe partners verloopt de videostreaming via een youtube-link die wel openbaar is. Wil je hier meer over weten? Contacteer ons. Wij geven je vraag door aan onze streamingpartners en bezorgen je zo snel mogelijk alle informatie.

Foto
Pijl
Foto
Pijl
Foto

Een herinnering voor later

Op vraag van de familie kan de uitvaartdienst worden opgenomen. De uitvaartvideo wordt dan na de dienst naar de familie doorgestuurd via een digitale downloadlink of afgeleverd op een USB-stick. Zo heb je achteraf ook een blijvende herinnering aan dit persoonlijk en sereen afscheidsmoment.

Voor deze uitvaarten is een streaming voorzien:

José
Bouckaert

1947 - 18/07/2024

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 15 tot 18u, zaterdag tot 17u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info