© Commeyne 2021

Privacy

With by plenso

Afscheid in stijl: atelier Wolk

Atelier Wolk is een collectie gedenkplaten en een atelier waar grafstenen op maat worden gemaakt.

Als letterbeeldhouwster kwam Maud Bekaert de voorbije twintig jaar vaak in contact met mensen die een dierbare verloren.
Ze ontdekte hoe belangrijk het is voor nabestaanden om een mooie plek te hebben voor de overledene. Een plek waar kan worden gerouwd en waar het heftige verdriet een dierbare herinnering kan worden. Al twintig jaar is het haar passie om zo’n plek te maken door grafstenen op maat te maken. Een proces dat zes maanden tot een jaar kan duren, tussen eerste gesprek en de afgewerkte grafsteen op het kerkhof.

In haar winkel werd de vraag steeds groter naar teksten voor op een grafsteen of voor bij een urne thuis. Collega’s, vrienden, familieleden of klasgenoten willen op de begrafenis een tekst schenken aan de familie van de overledene. Ouders willen op de verjaardag van hun dochter iets op het graf zetten. Kinderen willen thuis een mooi aandenken aan hun vader. In tegenstelling tot de grafstenen op maat willen mensen deze teksten snel, soms binnen de week.
Atelier Wolk brengt beide verhalen samen: enerzijds gedenkplaten in diverse materialen die onmiddellijk leverbaar zijn, anderzijds grafstenen op maat. Ik hoop dat Atelier Wolk troost kan bieden. En schoonheid.

Gedenkplaten van Maud zijn vanaf nu te verkrijgen bij ons in de winkel.

Het funerarium en de winkel zijn open van 15u tot 18u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Reinigen van graven is mogelijk, vanaf 50 euro, informeer vrijblijvend.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info