Beads of love - stijlvolle herdenkingssieraden

Het is moeilijk en verdrietig als een dierbare ons ontvalt. Vaak zoeken we naar een manier om de herinnering aan hem of haar bij ons te houden. 

Beads of Love hoopt u met deze collectie een mooi en waardevol sieraad te kunnen bieden waarmee u uw dierbare bij u kunt blijven dragen. Niet in het bekende kokertje, maar in een draagbaar sieraad: stijlvol, chique, modern, stoer of ingetogen, zoals het bij U past.

Beads of Love worden gemaakt met hars. Het is een proces dat 3 dagen in beslag neemt, waarbij we steeds miniscuul kleine hoeveelheden as of haar toevoegen aan de hars en deze vervolgens laten rusten.

De hars die wij gebruiken is glashelder. Wat in de Bead is verwerkt zal niet veranderen van kleur of structuur en blijft mooi behouden zodat u een sieraad voor het leven heeft.

Na 3 dagen is het proces van de Bead of Love voltooid. De Bead wordt gepolijst en vervolgens met de hand ingezet in het sieraad dat u heeft uitgekozen.

 

Verkrijgbaar in de winkel!

 

www.beadsoflove.be

Dragers gezocht! zie item Nieuws

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen. De beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Reinigen van graven vanaf 50 euro. Informeer bij ons...

Wij zijn altijd bereikbaar. 7/7 en 24/24.

Bekijk onze site nu ook via smartphone of tablet