© Commeyne 2021

Privacy

With by plenso

An object to remember

Ontwerpersechtpaar Rayah Wauters en Niels Arnauts, boomverzorger van beroep, leven voor en met ecologische principes. Ze gaan voluit voor de natuur en ze gebruiken enkel lokaal en verantwoord gekapt resthout als basis voor hun creaties. In het creatieve proces van het ontwerpen staat de eigen vormentaal van elke boom centraal. Iedere creatie is dus anders en uniek.

Met “An object to remember” brengen ze een ode aan het leven, doorheen de dood. In samenwerking met een aantal kunstenaars, maken ze, uit bomen van bij ons, handgedraaide houten wandurnen. Je bergt er de as in op van je overleden geliefde, je soulmate, het kind dat je moet missen. Zo kan je je overleden dierbare discreet een prachtig plaatsje geven in je interieur. Het resultaat is iets heel bijzonders, zoveel meer dan alleen een asurne. An object t oremember is zo zuiver en eerlijk als de natuur zelf, zo onbegrensd als het leven, zo kwetsbaar en elegant.

De urne wordt geleverd, samen met een illustratie, een gedicht en een boeketje biobloempjes, afgeleverd in een op maat gemaakte linnen doos. Ook het ophangsysteem wordt meegeleverd.

Interesse in een wandobject dat de het leven viert in al zijn facetten? Neem contact met ons op of kom er eentje kiezen in de uitvaartwinkel van Uitvaartzorg Commeyne in Roeselare.

Meer artikels

Unieke uitvaartlocaties

Iedere mens is uniek, heeft een eigen karakter, eigen voorliefdes en dingen die hij niet leuk...

Je laatste meubel? Een ambachtelijk gemaakte kist

Vele mensen staan er liever niet bij stil, maar als iemand overlijdt, heb je een kist nodig, ook...

Plexi met as: een buitengewoon gedenkstuk voor een buitengewoon iemand

Ben je, ter nagedachtenis aan je geliefde overledene, op zoek naar een speciaal aandenken...

Hoe bescherm je de digitale nalatenschap van je dierbare op social media?

We delen ons hele leven op sociale media, maar stellen onszelf zelden of nooit de vraag wat er...

Het funerarium en de winkel zijn open van 15u tot 18u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Reinigen van graven is mogelijk, vanaf 50 euro, informeer vrijblijvend.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info