© Commeyne 2021

Privacy

With by plenso

An object to remember

Ontwerpersechtpaar Rayah Wauters en Niels Arnauts, boomverzorger van beroep, leven voor en met ecologische principes. Ze gaan voluit voor de natuur en ze gebruiken enkel lokaal en verantwoord gekapt resthout als basis voor hun creaties. In het creatieve proces van het ontwerpen staat de eigen vormentaal van elke boom centraal. Iedere creatie is dus anders en uniek.

Met “An object to remember” brengen ze een ode aan het leven, doorheen de dood. In samenwerking met een aantal kunstenaars, maken ze, uit bomen van bij ons, handgedraaide houten wandurnen. Je bergt er de as in op van je overleden geliefde, je soulmate, het kind dat je moet missen. Zo kan je je overleden dierbare discreet een prachtig plaatsje geven in je interieur. Het resultaat is iets heel bijzonders, zoveel meer dan alleen een asurne. An object to remember is zo zuiver en eerlijk als de natuur zelf, zo onbegrensd als het leven, zo kwetsbaar en elegant.

De urne wordt geleverd, samen met een illustratie, een gedicht en een boeketje biobloempjes, afgeleverd in een op maat gemaakte linnen doos. Ook het ophangsysteem wordt meegeleverd.

Interesse in een wandobject dat de het leven viert in al zijn facetten? Neem contact met ons op of kom er eentje kiezen in de uitvaartwinkel van Uitvaartzorg Commeyne in Roeselare.

Meer artikels

Een terugblik op Openbedrijvendag

't is alweer bijna een maand geleden dat ons uitvaartcentrum overspoeld werd door tal van...

Vanaf 29 oktober 2021 opnieuw een mondmasker bij uitvaarten

Vanaf 29 oktober neemt de overheid extra maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus....

Openbedrijvendag: wij doen mee !

Wilde je altijd al eens zien hoe het er in ons nieuwe uitvaartcentrum aan toe gaat?  Dan kan...

Eindelijk een plekje om je Corona-overledene te gedenken

Heel veel mensen moesten het voorbije jaar afscheid nemen van een dierbare, in bijzonder...

Afscheid op jouw maat

Je dierbare eren in een afscheidsplechtigheid is een uniek gegeven. Je kan het niet opnieuw...

Het funerarium en de winkel zijn open van 15u tot 18u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Reinigen van graven is mogelijk, vanaf 50 euro, informeer vrijblijvend.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info