© Commeyne 2024

Privacy

With by plenso

De rouwsieraden van Beads of Love – parels vol herinnering

Tastbaar aandenken

Als een dierbare ons ontvalt, moeten we op zoek naar manieren om de herinnering aan hem of haar zo goed mogelijk vast te houden. Een rouwsieraad kan je daarbij helpen. Dat kan je namelijk altijd bij je dragen, waardoor de herinnering bijzonder tastbaar wordt.

Even uniek als jouw liefde

Als je erover nadenkt om de nagedachtenis aan een geliefde door middel van een gedenksieraad levendig te houden, zijn de juwelen van het Belgische merk Beads of Love een stijlvolle keuze. Hun zeer draagbare sieraden ontstonden uit een voorliefde voor creativiteit, reizen en verbondenheid. Alle Beads of Love-kleinoden worden zorgvuldig met de hand gemaakt. Daarom zijn ze net zo uniek als de liefde die ze vertegenwoordigen.

Ambachtelijk en Belgisch

Het vervaardigen van iedere bead is een tijdrovend en secuur procedé dat zeker drie dagen in beslag neemt. Telkens worden aan een druppel glasheldere hars minuscule hoeveelheden as of haar van de overledene toegevoegd. Het toegevoegde materiaal kan dan bezinken en de hars uitharden. Dat proces wordt steeds opnieuw herhaald, tot de gewenste vorm en hoogwaardige kwaliteit bereikt is. Het reliek dat in de harsparel verwerkt is zal nu voor het leven bewaard blijven, zonder verkleuring of verandering van structuur. In de laatste fase van het ambachtelijk proces wordt de parel gepolijst en tenslotte met de hand ingezet in het sieraad van je keuze, vervaardigd van natuurlijke elementen zoals leer, zilver of goud.

Voor ieder lid van het gezin

Het resultaat is een chique en modern juweel, ingetogen of stoer uitgevoerd, zodat het elegant past bij jouw persoonlijke stijl en dat je altijd bij je kan dragen, waar het leven je ook brengt.

Een ruim assortiment van de symbolische sieraden van Beads of Love, in uiteenlopende stijlen zodat ieder lid van het gezin ongetwijfeld zijn geding vindt, is verkrijgbaar in de uitvaartwinkel van Uitvaartzorg Commeyne. Je mag er bovendien zeker van zijn dat je bestelling met de grootste zorg afgehandeld wordt.

Meer artikels

Voordracht Manu Keirse

Elkaar helpen bij verlies en verdriet

Laatste huis

Massief houten mini-urnen, waarbij elke urne een unieke elegantie belichaamt en de diepste zorg...

Wabimento

Laat de bloemen in de natuur en zeg het met een koesterdoos van Wabimento. Een...

ASHES van Fréderique Vanvlasselaer - Porcelain Art Studio

Hedendaagse urnen om verlies een plaats te geven in het dagdagelijkse leven Steeds vaker...

Gftd. jewelry, gepersonaliseerde assieraden

In moeilijke momenten en in tijden van gemis, kan een kleine tastbare herinnering troost...

Voordracht Manu Keirse - dinsdag 7 mei 2024 - inschrijven vanaf nu!

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 15 tot 18u, zaterdag tot 17u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info