© Commeyne 2021

Privacy

With by plenso

De rouwsieraden van Beads of Love – parels vol herinnering

Tastbaar aandenken

Als een dierbare ons ontvalt, moeten we op zoek naar manieren om de herinnering aan hem of haar zo goed mogelijk vast te houden. Een rouwsieraad kan je daarbij helpen. Dat kan je namelijk altijd bij je dragen, waardoor de herinnering bijzonder tastbaar wordt.

Even uniek als jouw liefde

Als je erover nadenkt om de nagedachtenis aan een geliefde door middel van een gedenksieraad levendig te houden, zijn de juwelen van het Belgische merk Beads of Love een stijlvolle keuze. Hun zeer draagbare sieraden ontstonden uit een voorliefde voor creativiteit, reizen en verbondenheid. Alle Beads of Love-kleinoden worden zorgvuldig met de hand gemaakt. Daarom zijn ze net zo uniek als de liefde die ze vertegenwoordigen.

Ambachtelijk en Belgisch

Het vervaardigen van iedere bead is een tijdrovend en secuur procedé dat zeker drie dagen in beslag neemt. Telkens worden aan een druppel glasheldere hars minuscule hoeveelheden as of haar van de overledene toegevoegd. Het toegevoegde materiaal kan dan bezinken en de hars uitharden. Dat proces wordt steeds opnieuw herhaald, tot de gewenste vorm en hoogwaardige kwaliteit bereikt is. Het reliek dat in de harsparel verwerkt is zal nu voor het leven bewaard blijven, zonder verkleuring of verandering van structuur. In de laatste fase van het ambachtelijk proces wordt de parel gepolijst en tenslotte met de hand ingezet in het sieraad van je keuze, vervaardigd van natuurlijke elementen zoals leer, zilver of goud.

Voor ieder lid van het gezin

Het resultaat is een chique en modern juweel, ingetogen of stoer uitgevoerd, zodat het elegant past bij jouw persoonlijke stijl en dat je altijd bij je kan dragen, waar het leven je ook brengt.

Een ruim assortiment van de symbolische sieraden van Beads of Love, in uiteenlopende stijlen zodat ieder lid van het gezin ongetwijfeld zijn geding vindt, is verkrijgbaar in de uitvaartwinkel van Uitvaartzorg Commeyne. Je mag er bovendien zeker van zijn dat je bestelling met de grootste zorg afgehandeld wordt.

Meer artikels

Hulp bij rouw

Afscheid nemen en het daaraan gekoppelde verdriet maken deel uit van het leven. We krijgen er...

Bios Urn: herleven als een boom

Heb je er ooit over nagedacht wat er zal gebeuren als je sterft, of wanneer je geliefde er niet...

Unieke uitvaartlocaties

Iedere mens is uniek, heeft een eigen karakter, eigen voorliefdes en dingen die hij niet leuk...

Je laatste meubel? Een ambachtelijk gemaakte kist

Vele mensen staan er liever niet bij stil, maar als iemand overlijdt, heb je een kist nodig, ook...

Het funerarium en de winkel zijn open van 15u tot 18u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Reinigen van graven is mogelijk, vanaf 50 euro, informeer vrijblijvend.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info