© Commeyne 2024

Privacy

With by plenso

Uitvaartzorg Commeyne nipt geen beste nieuwbouw 2021 tijdens Roeselare Awards

Al 20 jaar lang monitort het comité Roeselare Awards onder andere de meest in het oog springende nieuwbouwprojecten van handelszaken in de Rodenbachstad. Zij vinden immers dat bedrijven die zich inzetten om Roeselare mooier, unieker en aantrekkelijker te maken, beloond mogen worden. Ook Uitvaartzorg Commeyne behoorde dit jaar tot de genomineerden, maar haalde het net niet van de concurrentie.

Adelbrecht Commeyne en Tine Vanhee van Uitvaartzorg Commeyne investeerden vorig jaar in een nieuw pand dat het begrafeniswezen in heel groot-Roeselare naar een ander niveau tilt. Het werd een uniek gebouw, waarbij de conceptuele architectuur de sereniteit die met elk overlijden gepaard gaat, niet alleen versterkt, maar waarbij vooral werd nagedacht over de functionaliteiten die een eigentijds bezoeker aan een funerarium of een uitvaartplechtigheid nodig heeft.

Zeer praktisch blijken onder andere de ruime parking voor minstens 60 auto’s, de acht knusse kamers waar mensen in alle intimiteit een laatste groet kunnen brengen aan hun overleden dierbare en de modulaire aula waarin zowel gezelschappen van 3 als van (meer dan) 300 mensen comfortabel zittend en ingetogen afscheid kunnen nemen van hun geliefden. De aula is uiteraard uitgerust met alle hoogtechnologische snufjes die een optimale beeld- en geluidskwaliteit garanderen en zowel een kwalitatieve livestream als een mooi in beeld gebrachte opname van de afscheidsdienst mogelijk maken. Verder vallen ook het zeer rustgevende interieur, de aandacht voor het groene van de natuurlijke omgeving en de zuiverende uitstraling van de sfeervol kabbelende waterpartijen zeker in de smaak bij de aanwezigen.

Het doet ons sowieso heel veel plezier dat Uitvaartzorg Commeyne een nominatie binnenrijfde voor beste nieuwbouw van het jaar. Uiteraard zijn wij bijzonder trots op onze nieuwe locatie. Dat de jury oordeelde dat een ander gebouw in onze mooie stad nog relevanter was dan het onze, bewijst alleen dat Roeselare echt bezig is aan een remonte en meer dan ooit een productieve spil is in Zuid-West-Vlaanderen. Wij weten alleszins zeker dat het goed zit met het design van het gebouw en zullen vanaf nu verder focussen op wat we echt belangrijk vinden: de dienstverlening aan onze klanten. Elke dag opnieuw staan we enthousiast klaar om mensen te helpen in moeilijke momenten. Wij stellen we immers een uiterst individuele aanpak voorop. We maken tijd om écht te luisteren naar de wensen en de unieke verhalen van onze klanten. Iedereen verdient immers een uitvaart die zijn/haar persoonlijkheid alle eer aandoet. Uitvaarttradities respectvol in een nieuw jasje steken, dat is ons ultieme doel.

Meer artikels

Laatste huis

Massief houten mini-urnen, waarbij elke urne een unieke elegantie belichaamt en de diepste zorg...

Wabimento

Laat de bloemen in de natuur en zeg het met een koesterdoos van Wabimento. Een...

ASHES van Fréderique Vanvlasselaer - Porcelain Art Studio

Hedendaagse urnen om verlies een plaats te geven in het dagdagelijkse leven Steeds vaker...

Gftd. jewelry, gepersonaliseerde assieraden

In moeilijke momenten en in tijden van gemis, kan een kleine tastbare herinnering troost...

Troostende handen

Alle medewerkers van Uitvaartzorg Commeyne zetten zich in om families in tijden van rouw...

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 15 tot 18u, zaterdag tot 17u

Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen, de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt.

Wij zijn altijd bereikbaar, 7/7 en 24/24.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Commeyne maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info